Grondwerken en bestratingen

Professioneel grondwerk is een belangrijke basis voor de aanleg van bestratingen. Wij weten precies wat voor soort grond er aangebracht moet worden voor het werk dat in de tuin zal worden verricht.

Onder de werkzaamheden die bij grondwerken komen kijken, valt niet alleen het aanbrengen van grond, maar bijvoorbeeld ook het uitgraven, omspitten en het aanbrengen van hoogteverschillen.

Wanneer je gebruik maakt van de diensten van Van Bronckhorst Bestratingen kunnen er zowel kleine als grote grondwerken worden gerealiseerd. Wij zijn tevens gespecialiseerd in machinale grondwerken en bestratingen.

Bestratingen

Schakel Van Bronckhorst Bestratingen in wanneer je op zoek bent naar een professional die bestratingen kan aanleggen. Wij helpen je bij de bestrating van bijvoorbeeld terrassen, parkeerplaatsen en opritten. Dit alles doen wij tegenover een kleine prijs en met goede zorgen: je geeft jouw bestratingsproject uit handen en kunt uitgaan van heldere afspraken en prettige communicatie.

Bestratingen voor particulieren en bedrijven

Zowel particulieren als bedrijven kunnen gebruik maken van deze en andere diensten. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op en stel je vraag.

Aanleg van terras

Je wil natuurlijk het hele jaar door kunnen genieten van jouw terras. Wij begrijpen ook dat je hier uiteindelijk met name in de mooiste zomermaanden van gebruik zal maken, maar het uitzicht vanuit de woonkamer op je terras in de koudere wintermaanden is toch minstens zo belangrijk. Niets is zo vervelend als een uitzicht op een verwilderd terras waar je steeds maar weer de gordijnen voor dicht moet trekken als er visite is.

Winter- en zomerterras

Wanneer je jouw terras laat verzorgen door een professional ziet deze er niet alleen keurig uit, maar zal deze ook mooi blijven tijdens de koudere maanden en tevens gemakkelijk te onderhouden. Geen ergernissen meer!

Van Bronckhorst Bestratingen legt jouw terras waterpas. Dit kunnen wij doen met verschillende tegelsoorten en in verschillende mogelijke sierbestratingen. Wil je graag advies over tegelsoorten die geschikt zijn voor jouw locatie? Vraag Van Bronckhorst Bestratingen gerust om advies.

© 2017-2021 Van Bronckhorst Bestratingen | All rights reserved. Design by De Bom BV | Disclaimer | Privacy |